Over ons

Zorgboerderij in Lunteren

Op onze zorgboerderij kun je genieten van de rust en ruimte van het platteland. Bij ons zijn kinderen en volwassenen uit verschillende doelgroepen welkom. We gaan altijd uit van iemands talenten van  en proberen vaardigheden te versterken of nieuwe dingen aan te leren.

 

De begeleiding is in handen van Hans, Hettie, Janita en William. Hans heeft een agrarische opleiding en Hettie is Z-verpleegkundige. Dochter Janita en zoon William zijn sinds 2020 mede-eigenaar. Janita is bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut en William heeft de opleiding Social Work gedaan. Ons team bestaat verder uit nog een aantal andere vaste professionele begeleiders en stagiairs met verschillende opleidingen zoals een orthopedagoog, een bewegingsagoog en een onderwijsassistent. Verschillende mensen uit ons team hebben een SKJ-registratie.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit vinden wij belangrijk daarom zijn we aangesloten bij de coöperatie Boer en Zorg. Ook hebben we het kwaliteitskeurmerk “kwaliteit laat je zien “voor zorgboerderijen ontvangen.

Cliënt-vertrouwenspersoon
Onze cliënt-vertrouwenspersoon is dhr. Klopper. Zijn gegevens kunt u bij ons opvragen.


Kwaliteitssysteem zorgboerderijen

Als zorgboerderij dragen wij het keurmerk “Kwaliteit laat je zien”. Met dit keurmerk laten we zien dat we kwaliteit bieden en voldoen aan alle wet en regelgeving.

Landelijke klachtencommissie landbouw en zorg
Zorgboerderij Eck-stra heeft een klachten procedure en is sinds oktober 2010 aangesloten bij de landelijke klachtencommissie landbouw en zorg.

Landelijke klachtencommissie zorgboeren
Voor onze klachtenregeling klikt u hier. Het klachtenjaarverslag is onderdeel van het jaarverslag en is te lezen via deze link. In dit jaarverslag kunt u ook de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek vinden. 

Financiering
De zorgboerderij is zelfstandig. Financiering verloopt via ZIN, PGB of onderaanneming. Wij zijn aangesloten bij de Cooperatie Boer en Zorg en de Vereniging voor Zorgboeren BEZIG. De geleverde zorg via ZIN valt onder het contract van de Coöperatie Boer en Zorg die namens de aangesloten leden als opdrachtnemer fungeert.

Omgaan met privacy (AGV)
Wij houden ons ook aan de AVG-wetgeving. U kunt ons privacy-reglement hier downloaden

Tevens zijn wij SKJ geregistreerd. 

Cliënt-vertrouwenspersoon

Kwaliteitssysteem zorgboerderijen

Kwaliteitssysteem zorgboerderijen

Landelijke klachtencommissie zorgboeren

Verbinding landbouw en zorg

AGV

Scroll naar top