Volwassenen

Doelgroep en tijden

Op maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag bieden wij dagbesteding aan (jong)volwassen. Mensen uit verschillende doelgroepen zijn welkom. We starten de werkdag om 9.30 uur. Sommige deelnemers blijven alleen de ochtend, andere ook een deel van de middag.

Doelen

Op onze boerderij kan je tot jezelf komen en de rust, ruimte en het ritme van het leven op de boerderij ervaren. Vanuit die basis wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verkrijgen van een goed dagritme, het aanleren van werkvaardigheden of het aangaan van sociale contacten. We gaan uit van de mogelijkheden die iemand heeft, waarbij we rekening houden met ieders beperking en spanningsboog.

Werkzaamheden

Werkzaamheden die we met elkaar doen zijn bijvoorbeeld het verzorgen van de dieren, eieren rapen, werken in de tuin, uilenkasten maken in de houtwerkplaats, hout kloven, bessen plukken en jam of appeltaart maken. Ook is er elke dag mogelijkheid om een half uur te sporten. Op vrijdagochtend is het mogelijk om een uur te sporten. Bij mooi weer buiten, is het minder goed weer dan kunnen we sporten in onze binnensportruimte.

Scroll naar top